Auto CEM Opel Chevrolet
Opel Astra GTC e Re
Me shumë entuzjazëm ju njoftojmë se Opel Astra GTC e re gjendet në sallonin tonë ekspozues. Është pritur shumë për një automobil të tillë me dizajn të përkryer nga të gjitha aspektet ...
Chevrolet Cruze e re
Në sallonin ekspozuez të Auto CEM mbrijti edhe modeli më i ri i Chevrolet Cruze me 5 dyer. Dizajni i shkëlqyer, teknologji të shtuara nga versioni paraprak e bëjnë këtë automobil lider...
Opel Corsa
Opel Corsa edhe në sallonin e Auto CEM. Energjike, me dizajn të ri dhe më aktive se kurdoherë. Ejani dhe caktoni test vozitje për ta provuar automobilin e ëndrrave tuaja...